Hop til hovedindhold
24. juni 2024
  • El

Elprisen falder i løbet af sommeren

Fra den 1. august falder prisen på nettarifferne hos Elinord A/S.

 

Elinord leverer el til private husstande og virksomheder i det meste af Sæby, Strandby, Frederikshavn by, det meste af Elling og oplandet mellem Frederikshavn og Strandby/Elling. Elinord opererer med en enhedstarif, hvor betaling for transport af el har en fast pris døgnet rundt.

 

Fra den 1. august sænker Elinord prisen for alle typer kunder på grund af det stigende områdeforbrug og forsatte fald i elpriserne, men også for at sikre kunderne den lavest mulige pris til enhver tid.

 

Elinord sænker prisen med op til 40 %

Som privatkunde (C-kunder) sænker netselskabet prisen fra 35,17 øre/kWh til 21,86 øre/kWh. Det svarer til en prisreduktion på ca. 40 %. Som privatkunde i et enfamiliehus på 150 m2 med et gennemsnitligt elforbrug på 4.500 kWh årligt er det en årlig besparelse på ca. 660 kr. inkl. moms. I prisen er også indberegnet en besparelse på abonnement på ca. 60 kr.

 

Hvad er nettariffer?

En nettarif er en del af den samlede elpris, som dit elselskab opkræver på vegne af dit lokale netselskab, fx Elinord. Nettariffen er det beløb, som du betaler for at få transporteret strøm ud til din stikkontakt.

 

Er du i tvivl om, hvem der leverer din strøm?

Herunder kan du finde et oversigtskort, indtaste din adresse og se, hvilket netselskab, der leverer din strøm.


Find oversigtskortet her